Campingdagbok 2021-07-26

Det är dagen när vi ska åka hem ett par timmar för att kolla så att inte sonen har rivit lägenheten.
Blommorna ska få sig en skvätt vatten och vi har lite tvätt som ska tvättas. Väderomslaget kryper närmare och efter ett par kilometer kommer första skuren. Den är rejäl och dess syskon ses dansa över Varaslätten. Det kommer att falla från skyarna denna dag.

Maria tog hand om tvätten. Det är lugnast så. Inte för att jag saknar kunskap om tvätteriets ädla konst, jag har jobbat i en kemtvätt i min ungdom, men Maria har ett system och då är det bäst att hon får sköta det. Jag vattnar blommor och gör saker som jag har satt i system. Vila, göra ingenting och kolla lite på OS.

Timmarna går och vi ger oss iväg tillbaka mot vårt andra hem. Vi lämnar ett tämligen soligt Vänersborg för att möta en mörk vägg strax innan Lidköping.
Det har öst ner och tittar man upp i den gråsvarta sörjan så ser det inte mycket bättre ut.

En relativt händelselös dag. Vädret tvingar in oss i vagnar och tält.
Stranden gapar tom. Några tappra själar sitter under enorma parasoll på uteserveringen. En familj spelar faktiskt bangolf. Att det regnar är ingen ursäkt.
Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.

Vi skyndar mellan regndropparna. Kvällens glass måste ju inmundigas. Maria tar naturligtvis det största som finns med extra allt. Jag är mer blyg av mig och tar åter en Lakritsbomb. Dock byter jag ut hallon/lakritsglassen mot en kula hallonsorbet.
Himmelskt!!

Vi spenderar lite längre tid än vanligt i glassbaren. Regnet slår hårt i de vattenpölar som bildats lite här och var.
Barn begriper inte bättre och fortsätter att bara vara barn. De leker obehindrat i ösregnet.
Visst är det underbart att se deras bekymmersfria lek.

Det råder fri aktivitet i husvagnen och Maria kollar på Lotta på Liseberg och någon serie. Jag surfar runt på nätet och kollar på grillar. Inte för att vi behöver en ny men det är kul att kolla.

Vi lägger oss med vetskapen om att i morgon kommer det att bli ännu en blöt dag.

Med vänlig hälsning, Ade och Maria.

Kommentera mera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.