Campingdagbok Söndag 9 April 2023

För en gångs skull sover jag natten igenom. Orsaken till det måste vara kudden jag lade under madrassen i går kväll. Jag har problem med att sängen gör en dipp och bildar en liten nedförsbacke precis där mina knän börjar. Mina väloljade 43:or hänger således fritt i luften eftersom jag oftast sover raklång, fast på sidan. Resultatet är oundvikligt. Mina knän värker. Nu verkar det som om jag har hittat lösningen på problemet. En av Marias alla prydnadskuddar!

På promenaden fick vi med oss våra grannar Daniel, Emelie och lilla Agnes. Det känns som om det är varmare i luften än igår men kylan håller i sig. Vi strosar runt på vår numer obligatoriska runda. Vi får hoppas att solen gör sitt snart och värmer våra frusna själar.

Promenaden gör oss gott och vi kan ta tag i dagens göromål, att göra så lite som möjligt. Det gjorde jag igår också men blev inte riktigt klar. Grannarna är i väg och vi, eller Maria rättare sagt, sysselsätter Agnes. Jag bara ”är”.

Marias syster och tillika mor till Daniel kommer på besök. Det fikas i den varma vårsolen. Emelie slår upp ett dricksglas med champagne. En trettioårspresent som äntligen får korken amputerad. Det var detta ögonblick hon har väntat på. Att få sitta i sin nyinköpta baden-baden, parkerad i solen på altanen och dricka bubbel. Underbart!

Det blir riktigt härligt i solen. I skuggan råder fortfarande vinter. Vinden är obarmhärtig mot bar hud. I lä och på solsidan kan man visa upp sin likbleka lekamen. Det är många på campingen som lägger grunden till sommarens läderhud.

Grillad korv och en kortare promenad till affären. Den sista natten på några veckor närmar sig. Jag längtar redan till nästa sejour. Men vi är inte riktigt klara än. Morgondagen bjuder säkert på nya öden och äventyr. Häng med!

En reaktion till “Campingdagbok Söndag 9 April 2023”

  1. Låter som om ni hade det riktigt mysigt och ja nu börjar det verkligen att kännas vår.. 😊 Ha en fin fortsättning på veckan nu..👍😁

Kommentera mera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.