Campingdagbok 2023-04-08

Vi vaknar åter till en vacker morgon som är kall och krispig. Jag ligger efter med mitt skriveri och det ser inte ut som om jag kommer ikapp idag heller. Maria envisas med att gå upp tidigt och dra med mig på promenad. Jag protesterar mest för sakens skull. Naturligtvis följer jag med min bättre hälft. Vi avhandlar lite av varje i våra samtal om ditten och datten.

Att promenera är ett bra sätt att rensa tankarna. En grillhörna ska göra förläggningen komplett. Platsen är klar men inte vilken pjäs som ska pryda den. Jag vet egentligen vad jag vill ha. Grill är något som jag kan.

Maria gör så gott hon kan för att leda in samtalet på nya spår men jag återvänder hela tiden till grillad mat. Efter en stund tröttnar hon och säger med tyngd i rösten ”I morgon är det du som äter frukost innan promenaden!”. Jag går skamset bredvid i tysthet, hela tiden ett steg efter, och fortsätter att drömma om Bacon Explosion, Hotwings och annat som har byggt denna vackra kropp.

Medan Maria tar hand om den lilla korvfabriken Agnes så att mor och far kan montera sitt vindskydd i lugn och ro, passar jag på att koppla avlopp. Med stor tacksamhet mottog jag av de förra säsongsgästerna på vår plats, ett knippe rör och diverse kopplingar. Det var inga större problem att koppla ihop ett fullt fungerande system. Jag lånade verktyg av närmsta granne som har en hel verkstad med sig. Vilka härliga människor!

Det blir den första påskafton utan traditionell påskmat. Vi grillar hamburgare istället. Det smakar ypperligt! Det är ju snart midsommar och då blir det ungefär likadan mat som vi äter till Jul och Påsk.

Kvällen lider mot sitt slut och jag hoppar i säng innan 22. Maria fastnade vid teven och kravlade sig ner i sängen ett par timmar senare.
Vi hörs i morgon!

En reaktion till “Campingdagbok 2023-04-08”

  1. Bra ide att byta ut påskmaten för i år tyckte jag inte alls att det var speciellt gott 🥴 kändes nästan lite tjatigt..🤔 promenera däremot är skönt..ha en riktigt fin helg nu..👍🤗

Kommentera mera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.