Campingdagbok 2022-07-04

Jag vaknar ur mardrömmen med ett ryck. Panikslagen sätter jag mig upp i sängen. Det dånar i hela husvagnen! Jag vet inte om det är dröm eller verklighet. Klockan visar 03:00 och jag rusar upp för att titta till så att tjejerna i förtältet är okej. När jag öppnar dörren och ser de små liven invirade i bolster inser jag att det regnar. Det verkligen öser ner och ljudet av dropparna som slår mot taket är öronbedövande. Det var alltså inte jordens undergång. Bara hederligt svenskt sommarväder.

Vid frukost pratar vi om nattens händelser. Vi hade vaknat allihop av det massiva vattenanfallet mot vagnen. Lyckligtvis kunde vi alla somna om torrskodda. Tält och vagn håller vad de lovar. Vi drar oss länge denna morgon.

Vädret bjuder inte in till några större utomhusaktiviteter. Det blir chill på förläggningen. Efter frukost skyndar Maria iväg på en promenad mellan skurarna. Jag tar bilen för att hämta Alfred i Vänersborg. I eftermiddag ska Oskar firas. Han fyllde 24 i går. Efter avslutat förvärvsarbete kommer han hit för att bli bjuden på mat.
Töserna har tälthäng och sysselsätter sig med att kolla TikTok. Det är så man gör nu för tiden.

Oskar dyker upp och vi gör oss iordning för vidare transport till det bokade bordet som står redo på Pinchos klockan 17:00. Vi gillar Pinchos. Konceptet med en app, alla smårätter och inramningen tilltalar mig. Jag trivs där. Det har kommit upp massor av laddstolpar på parkeringen och naturligtvis passar vi på att förena nytta med nöje.

Efterrätten tar vi som seden bjuder i campingens glassbar. Mätt som jag är blir det en kula cookie dough med kolasås. Kvällen är i antågande och killarna bryter upp för att påbörja resan till Vänersborg. Töserna glider runt på campingen. Jag och Maria landar i soffan. Jag skriver i min analoga dagbok. Maria växlar mellan Lotta på Liseberg och att scrolla på telefonen.

Stunden är påtagligt njutbar.

Kommentera mera!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.